Rimelig møterom til leie midt i Svolvær sentrum.

Møterommet har høy standard og er innredet med et moderne konferansemøblement til 16 stk. Det er utstyrt med fjernstyrt lerret, prosjektor, skypeutstyr, konferansetelefon, trådløst internett, flippover og mulighet for tilkobling av bærbar PC og stasjonær PC en kan logge på. Med andre ord et velegnet møterom både egnet for større og mindre møter som styremøter, årsmøter, generalforsamling, samt undervisning og kursing. Vi leier også ut møterommet og tilknyttet kantine i bygget samlet til arrangementer som bursdager, dåp, konfirmasjon,o.l. Møterommet kan leies på time-, dags- og ukebasis. Beliggenheten er svært sentral, med inngang rett fra torget.

Det er kjøkken tilknyttet i rommet ved siden av, slik at brukerne enkelt kan lage seg kaffe/te, skjære opp frukt mm. Om ønskelig kan kunder leie våre tjenester til å ivareta denne funksjonen. Matservering må kunder stå for selv, men Peppes Pizza er i byggets 1.etg og kan gjerne levere mat opp til møterommet. Kringla på torget er også et fint alternativ, dersom en ønsker enklere bevertning i form av snitter eller wienerbrød.

Kontakt oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring 934 77 700 for en hyggelig prat og visning av lokalet.

 

Snakk med meg for å booke!

Sara Marie EilertsenSara Marie Eilertsen

Utleieansvarlig
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 473 35 305

 

Møterom Svolvær

Møterom Svolvær

Peppes PizzaPeppes Pizza er i byggets 1.etg

 

Book møterom!

 FAKTAINFO

Hvor: Bygården, 2.etg

Adresse: Torget 2, 8300 Svolvær

Antall personer: opptil 16 stk

Utstyr: lerret, prosjektor, flippover, WIFI, stajonær PC, konferansetelfon, skypeutstyr

Standard: høy

Pris/vilkår: se priser og vilkår her