Boliger til salgs i Svolvær, Lofoten

Feriehus og leiligheter i Spania

Cetho Eiendom eier flere ferieboliger på Spanias solkyst, nærmere bestemt i Playa Flamenca og Cabo Roig 5 km syd for Torrevieja. Feriehuset er svært populært, og bookes ofte av småbarnsfamilier eller når storfamilien reiser sammen – men er også godt egnet for å reise flere vennepar. Leilighetene er begge totalrenovert nylig i 2018 og 2019 – her har vi både et rimelig alternativ og et for deg som ønsker litt mer. 

Felles for eiendommene er svært god beliggenhet, alle tre ligger i umiddelbar nærhet til stranden, restauranter og byliv. Vi tilknyttet oss vaktmestre som etterser og vedlikeholder eiendommene, som påser at de er klar til du skal ned å nyte varmen. Ikke minst er klar til å bistå deg dersom uhellet skulle være ute.

Vær oppmerksom på at selskapets ansatte vil ha prioritert booking av våre ferieboliger, ledig uker leies ut eksternt gjennom finn.no og spaniasommer.no – i tillegg til Cetho sin facebookside.

Ukene i høysesong går fra lørdag til lørdag. I vintersesongen er vi mer fleksible på ankomstdag. Det går direktefly fra Bodø.

Du kan fint reise uten bil til våre ferieboliger, vi gir deg gjerne råd for transportmuligheter.

10% rabatt på booking av 2 uker
15% rabatt på booking av 3 uker
Langtidsleie på forespørsel.

Send oss gjerne en forespørsel dersom du ønsker å booke.