Personvernerklæring

Cetho Eiendom AS og dets datterselskaper respekterer privatlivet, du skal føle deg trygg når du besøker nettsiden vår.

Personvernerklæringen beskriver din rett til personvern og vårt engasjement for å beskytte dine personopplysninger. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Vår behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av de generelle reglene i den norske Personopplysningsloven med forskrift, samt øvrig relevant regelverk, som blant annet Bokføringsloven og Markedsføringsloven.

Personvernerklæringen beskriver hvordan vi innsamler, bruker og deler personopplysninger når du bruker våre nettsteder, hvordan vi registrerer opplysninger gjennom informasjonskapsler (cookies) og om din bruk av våre nettsteder, og utveksler opplysninger med tredjeparter.

Les mer om hvordan vi håndterer personvernopplysninger her.

Personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparters nettsteder, og Cetho Eiendom AS og dets datterselskaper tar ikke ansvar for behandlingen av personopplysninger på disse nettstedene.

Cetho Eiendom AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger. Dersom du har spørsmål knyttet til vår personvernerklæring eller håndteringen av personopplysninger, kan du kontakte oss på e-post This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.