Lofoten Brygge

LOFOTEN BRYGGE

Byggingen av 14 leiligheter på bryggekanten i Svolvær er igangsatt.

Lofoten Brygge består av 14 eksklusive selveierleiligheter på bryggekanten i Svolvær. 

Boligprosjektet går over 5 etasjer med parkeringskjeller i underetasje – her kan du ta heisen direkte ned til bilen. Felles stor og solrik takterrasse på hele 217 kvm, med en storslått utsikt i alle himmelretninger.

Leilighetene er i ulike størrelser som passer alle livsfaser, fra 60 til 147 kvm. Felles for dem alle er storslått utsikt over Svolvær havn og fjell så langt øyet kan se, balkong med gode solforhold, gjennomtenkt planløsning i moderne og praktisk utforming – med mulighet for tilvalg slik at du kan få din drømmebolig. Estimert innflytting planlegges årsskiftet 2020/ 2021.  

Bak boligprosjektet står det solide samarbeidspartnere: Cetho Eiendom AS, Vindveggen Arkitekter AS, DSN Entreprenør AS og Gerhard Svenning AS.

Følg med i tiden fremover –  salget starter snart.

Ønsker du å vite mer om Lofoten Brygge ?

Lilljan Jakobsen
Lilljan Jakobsen
Daglig leder

tlf: 908 91 900
[email protected]
Image
Velg din bolig

Leiligheter i ulike størrelser

Mulighetene er mange når du skal velge leilighet i Lofoten Brygge. Felles for leilighetene er gjennomtenkt planløsning med gode lysforhold, store glassflater og balkong - fantastisk panoramautsikt slipper naturen nært innpå. Kvalitet i materialvalg og løsninger gir godt utgangspunkt for din egen stil. Velger du Lofoten Brygge, velger du en bolig du vil trives i.

  • 2-roms leiligheter  (59kvm)
  • 3-roms leiligheter (90 kvm til 147 kvm)
  • 4-roms leiligheter (147 kvm)

I vår boligvelger kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se planløsning og hvor leiligheten ligger i bygget.

Boligvelger kommer

Kommune

Vågan

Pris

Pris kommer

Areal

60 m2 - 147 m2

Antall rom

1-6

EIERFORM

Selveier

Heis

Ja

OVERTAGELSE

2020-2021

 

Alle bilder: Dette er kun en illustrasjon, endringer vil forekomme.
Image
Nyt det gode liv på bryggekanten

 

I Lofoten Brygge bor du midt i Svolvær sentrum, på bryggekanten – lyst og solrikt. Med sin unike plassering med panoramautsikt i alle himmelretninger til innseilingen til Lofoten hovedstad kan du nyte det gode liv.

Fra leilighetene har du utgang til balkong hvor lange, late sommerdager kan nytes. Store glassflater, robuste materialer og slående utsikt både mot hav og fjell byr på flotte bokvaliteter.

Det er viktig for oss å lage boliger man vil trives i. Et godt samarbeid mellom byggherre, arkitekter og entreprenører sikrer gjennomtenkte og fleksible løsninger både nå og i fremtiden.

En av fordelene med å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen din skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter i form av tilvalg. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, desto større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

Image
Beliggenhet

I gåavstand til hele Svolvær!

Lofoten Brygge ligger i gåavstand til hele Svolvær sentrum. Med beliggenhet rett ved Svolvær torg bor du et steinkast unna et utvalg av kafeer og restauranter, og kun få minutters gange til dagligvarehandel, butikker og treningsstudio. Kommunes rådhus og legesenter, tannlege og andre serviceinstitusjoner er også rett i nærheten. 

Ønsker du å nyte naturen og flotte friluftsområder er det kun en kort biltur unna. Vågan kommune er kjent for naturskjønne omgivelser, et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstsvilkår for barn og unge.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon om Lofoten Brygge, meld din intresse idag.

 
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input