Sentrumsgården butikklokale

Butikklokaler i Sentrumsgården i Svolvær
No items found.
Er du ute etter nye lokaler til din forretning? Vi har ulike muligheter i 1.etg i Sentrumsgården i Svolvær. Her blir du del av et miljø bestående av nisjebutikker, velvære og byens håndtverksbarista, i gangavstand fra de viktigste knutepunktene i Svolvær.
Christian Aspenes Wilskow
Christian Aspenes Wilskow
Eiendomsforvalter
christian@cetho.no
953 64 645

Beliggenhet: Håkon Kyllingmarks gate 26, 8300 Svolvær
Størrelse: 50-400kvm
Etasje: 2.etasje
Bruk: Kontorlokale

God standard, kan tilpasses til leietaker

Vi skreddersyr
dine lokaler

Nye kontorer, butikklokaler eller verksted; vi kan tilby skreddersydde lokaler tilpasset dine ønsker og behov. Vår eiendoms- og tomteportefølje gir store muligheter og fleksibilitet for leietakere med etablerings- og ekspansjonsambisjoner.

30 års erfaring,
forankret i Nord-Norge

Cetho Eiendom har drevet med eiendomsforvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom siden begynnelsen av 90-tallet. Med hovedkontor i Svolvær og fokus på Nord-Norge, har vi opparbeidet god lokal markedskunnskap og vi vet hva som skal til for å etablere seg og drive godt i nord.

Kvalitet i fokus

Vi er opptatte av å ha fornøyde leietakere i våre bygg. Derfor har Cetho Eiendom en egen driftsavdeling i Svolvær som sørger for dette.  øvrige byer i Nord-Norge som vi opererer i har vi gode samarbeidspartnere som ivaretar leietakerne og byggene våre på best mulig måte.
Kontakt oss
Vi har et sterkt fokus på kundeopplevd kvalitet og kontinuerlig videreutvikling av vår portefølje.
Tusen takk! Vi vil ta kontakt så snart som mulig!
Oj! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.