Kontorlokaler i Bygården

Kontorlokaler midt i Svolvær sentrum Kontorlokalet er i 2.etg i Bygården, med inngang fra torget i Svolvær.
Sentralt uteareal i Svolvær tilgjengelig for utleie.
Mulighetene er fleksible, fra 50-400 kvm areal, planløsningen og arealet kan skreddersys til deg som leietaker. Bygården er et gammelt og historisk bygg, som ble totalrestaurert i 2014. Bygget huset opprinnelig Fiskernes Bank i sin tid, og bærer preg av å være bygd for å bestå gjennom flere livstider.
Christian Aspenes Wilskow
Christian Aspenes Wilskow
Eiendomsforvalter
christian@cetho.no
953 64 645

Beliggenhet: Torget 2, 8300 Svolvær
Størrelse: 50-400kvm
Etasje: 2.etasje
Bruk: Kontorlokale

God standard, kan tilpasses til leietaker

Vi skreddersyr
dine lokaler

Nye kontorer, butikklokaler eller verksted; vi kan tilby skreddersydde lokaler tilpasset dine ønsker og behov. Vår eiendoms- og tomteportefølje gir store muligheter og fleksibilitet for leietakere med etablerings- og ekspansjonsambisjoner.

30 års erfaring,
forankret i Nord-Norge

Cetho Eiendom har drevet med eiendomsforvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom siden begynnelsen av 90-tallet. Med hovedkontor i Svolvær og fokus på Nord-Norge, har vi opparbeidet god lokal markedskunnskap og vi vet hva som skal til for å etablere seg og drive godt i nord.

Kvalitet i fokus

Vi er opptatte av å ha fornøyde leietakere i våre bygg. Derfor har Cetho Eiendom en egen driftsavdeling i Svolvær som sørger for dette.  øvrige byer i Nord-Norge som vi opererer i har vi gode samarbeidspartnere som ivaretar leietakerne og byggene våre på best mulig måte.
Kontakt oss
Vi har et sterkt fokus på kundeopplevd kvalitet og kontinuerlig videreutvikling av vår portefølje.
Tusen takk! Vi vil ta kontakt så snart som mulig!
Oj! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.