Håndtering av personvernopplysninger

Cetho Eiendom AS og dets datterselskaper behandler dine personvernopplysninger for å kunne håndtere henvendelsen din, samt bygge opp en interesseprofil. Interesseprofilen benyttes for å tilpasse sidevisninger på vår nettside gjennom og gi økt relevans av innhold for deg.

Eksempler på informasjon som innhentes er:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Adresse
  • Mail og telefonnummer
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, herunder besøk av undersider, IP-adresse og nettleserinnstillinger

Opplysningene som innhentes baserer seg kun på informasjon du frivillig gir oss. Tredjeparter brukes ikke for å innhente slik informasjon. Cetho Eiendom AS samler ikke inn personvernopplysninger som betalingskort eller personnummer/fødselsdato.

Benytter du deg av kontaktskjemaet på nettsiden vår vil det bli sendt en e-post til oss. En kopi av mailen blir lagret på vår server, denne blir slettet etter 2 år gitt at det ikke inngås noe kundeforhold. Behandling av personvernopplysninger er basert på ditt samtykke, du kan til enhver tid trekke samtykket ditt.

Som bruker av nettsiden vår har du rett til å kreve innsyn i personvernopplysningene vi har om deg, og hvordan de behandles. Om ønskelig kan du kreve retting, begrensninger og sletting i behandlingen av personvernopplysninger ihht. Personvernopplysningsloven. Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på epost This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dersom du mener at Cetho Eiendom AS ikke har overholdt dine rettigheter ihht. Personvernopplysningsloven har du rett til å klage inn til Datatilsynet - www.datatilsynet.no

Du finner mer informasjon om vår behandling av personvernopplysninger og dine rettigheter på vår side om personvernerklæring.