Nytt salgs- og verkstedbygg i Svolvær

Nytt salgs- og verkstedbygg i Svolvær

Tidlig vår 2016 startet Cetho Eiendom det omfattende prosjektet med å flytte det tidligere driftsbygget til Lofotkraft fra Valgata til Vorsetøya i Svolvær.

Tromsø Bygg og Vedlikehold AS, under ledelse av Jan Geir Sten Jensen, sto for demontering, forflytting og oppsett av bygget.

Juli måned skrev vi leieavtale med Lofoten Bil AS, der det ble bestemt at hele bygget på sine 1200 kvm skulle leies ut til salgs- og verksteddrift. Vi som utleier startet da prosessen med å tilpasse og skreddersy bygget etter leietakers behov og ønsker. Bygget ble totalrenovert av Cetho Vaktmesterservice sammen med våre dyktige leverandører. Salgs- og verkstedbygget, med navnet «Tuben», består i dag av en moderne utstillingshall, kontorer, møterom, eget verksted, delelager, garderober m/dusj, kantine og teknisk rom. 1.oktober 2016 flyttet leietakeren inn i bygget.

– Vi har leid hele bygget hos Cetho Eiendom AS. Bygget er tilpasset oss, slik at vi nå virkelig ser fram til årene som kommer, sier daglig leder Kåre Johnsen i Lofoten Bil AS.


To nye spa etablerer seg i Svolvær