Ny daglig leder i Cetho Eiendom

blogBilde02

 Lilljan Jakobsen går inn som ny daglig leder i Cetho Eiendom.


Foto: Gunnar Kopperud

Hun avløser nåværende daglig leder Svein Stormo, som fortsatt vil være en sentral person i Cetho-konsernet. Avtroppende leder vil jobbe opp mot Sjøsiden Boligpark som før og være en støtte for ledelsen.. Lilljan er opprinnelig fra Svolvær og flytter hjem etter 30 år sørpå. Etter å ha jobbet med eiendom de siste 20 år synes hun det er en spennende mulighet å komme hjem for og drifte et eiendomsselskap med fokus på Nord-Norge. Jeg tar sikte på å fortsette utviklingen av Cetho Eiendom ytterligere, med min bakgrunn fra blant annet Forsvarsbygg, NCC, Sweco og ICA-konsernet.

Etter å ha startet sin nye jobb for to uker siden ser hun stort potensiale for muligheter for videre vekst for konsernet. Cetho har store eiendomsflater i hele Nord-Norge, fra Storslett i nord til Bodø i sør. Eiendommene er mange og de kan utvikles videre. Det er ingen hemmelighet om at vi har ambisjoner i hele landsdelen.

Styreleder Erik Drechsler ser viktigheten av å ha en leder som bor i Svolvær, og viser til at Svein Stormo siden 2012 har ledet livsverket fra Tromsø. Selskapet skal fortsette å ekspandere videre og satse på driftsavdelingen Cetho Bygg&Vedlikehold. Vi arbeider også med Sjøsiden Boligpark i Svolvær der har vi god fremdrift og ligger an til å nå målet om ferdigstillelse 1.november 2019.
Foto: Sara-Marie Eilertsen
  

For Lilljan handler det først og fremst om å sette seg godt inn i driften og bli kjent med de ansatte - men ledertrioen røper at de har mange spennende ting på gang i tiden fremover.

KUNNGJØRING - kjøp av Lofoten Brygge
Ledig kontorlokale i Leknes - umiddelbar nærhet ti...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cethoeiendom.no/