Ledige lokaler Sentrumsgården - Håkon Kyllingsmarks gate 26

Topp-blog-Cetho-nye-lokaler_ny

Ønsker du skreddersydde kontorlokaler? 

Bildene er brukt med tillatelse fra Moelven Modus
BESKRIVELSE AV KONTORLOKALENE
I en av Svolvær mest sentrale eiendommer er det nå ledig kontorlokaler i 3.etasje. Arealet utgjør ca 300 kvm BTA og det er mulig å leie hele eller deler av arealet, gjerne som ett kontorfellesskap. Lokalet er i dag ett rålokale, så her det mulighet for full skreddersøm. Her er det mulighet for alle slags romløsninger - uansett om du jobber aktivitetsbasert, med faste plasser eller i noen form for kombinasjon. Cetho Eiendom flytter selv inn i nabolokalet våren 2019. Bildene viser inspirasjon til hvordan lokalene kan se ut etter ferdigstilt total renovering. 

Dette er en unik mulighet for deg som ønsker kontorlokale midt i sentrum – samtidig som du får anledning til å påvirke planløsning og utforming som passer din bedrift. Eiendommen har en attraktiv beliggenhet med byens kollektivgate like utenfor døren, med torget som nærmeste nabo og alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet. 

Det er i år 30 år siden Sentrumsgården åpnet dørene, og store deler av bygget vil bli totalrenovert og videreutviklet. Første etasje består av butikker, personlig pleie og cafe. 2 og 3.etasje inneholder kontorer, med blant annet Destinasjon Lofoten, Familieenheten, NAV og Lofoten Reiselivfagskole. 

TEKNISKE INSTALLASJONER

Kontorlokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Meget sentral beliggenhet vis à vis Svolvær torg. Lokalet har hovedinngang fra Håkon Kyllingmarks gate, og har god tilkomst med heis eller trapp. Det er mulig å leie parkeringsplasser i umiddelbar nærhet. Bussen har holdeplass ved bygget. Det finnes utvendig sykkelparkering.

​Bilder Auora Borealis

Vi skreddersyr dine lokaler

Som leietaker hos Cetho Eiendom kan du være sikker på at vi gjør vårt ytterste for at ditt lokale blir skreddersydd etter dine behov. Hos oss vil du få løpende oppfølging og god service. Vi har opprettet en egen vaktmestertjeneste i Svolvær som skal ivareta våre leietakere, samtidig som de drifter og vedlikeholder våre bygg. Om ønskelig tilbyr vi også renholdtjenester av høy kvalitet. Eiendommer utenfor Svolvær er tilknyttet flinke samarbeidspartnere som ivaretar det samme ansvaret. Vår eiendomsportefølje gir oss fleksibilitet, og vi hjelper deg gjerne med å se på mulighetene for å bli leietaker hos oss.

HMS på dagsorden

Hundrevis av personer arbeider i våre bygg, og vi som utleier har ansvar for en rekke prosjekter til enhver tid. Helse, miljø og sikkerhet er derfor viktig for oss. Cetho Eiendom arbeider kontinuerlig for å forebygge og forhindre uønskede hendelser. Du som leietaker skal føle deg trygg i våre bygg!

Universell utforming

Cetho Eiendom tilstreber alltid å påse at selskapets bygg utformes slik at alle personer kan ta en del i arbeidslivet, uavhengig av deres fysiske forutsetninger. Vi arbeider aktivt med å etterleve universell utforming etter forskrift av Diskriminerings – og likestillingsloven som trådte i kraft året 2009. Det innebærer at vi ved nybygg og omfattende rehabiliteringer skal følge TEK10 kravene fullt ut. Vi tilrettelegger i den grad mulig for universell utforming fra inngangspartier, fellesareal og frem til leietakers egne arealer.

Effektiv drift

Vår administrasjon tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Målet er å yte personlig service samtidig som det bidrar til en tett oppfølging av både eksisterende og nye leietakere. Selskapet har opprettet en egen vaktmestertjeneste og er tilknyttet gode samarbeidspartnere som skal sørge for at våre bygg driftes effektivt.

Vil du høre mer om mulighetene ta kontakt med

Lilljan Jakobsen
Daglig leder
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  -  908 91 900

eller

Michael Baumann
Eiendomsutvikler
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 971 97 617

Vi er flyttet til nye lokaler!
Året som gikk