Ledig mindre/enkeltvis kontorlokaler ved torget i Svolvær

Ledig mindre/enkeltvis kontorlokaler ved torget i Svolvær

Er du vår nye leietaker?

Du har nå mulighet til å leie et mindre/enkeltvis kontorlokale i kanskje Svolværs mest moderne næringsbygg! Vi har ledige lokale i 2. og 3.etg. på Bygården, hvert lokale er på ca. 16 kvm BTA inkl. andel fellesareal. Bygget har høy standard og sentral beliggenhet med inngang fra Svolvær torg.

Begge kontor er innflytningsklare og er på ca. 16 kvm BTA inkludert fellesareal. Passer utmerket til nyetablerte selskaper og eller selskap med behov for kun et kontor.

Bygården byr på flott felles kantine, heis, møterom, dusj- og garderobefasiliteter og sykkelparkering. Leietakere på bygget er blant annet Lofoten Tingrett, Asplan Viak, Konfliktrådet, NSW, Våganavisa, Sjøfartdirektoratet og  Peppes Pizza.

Cetho Eiendom vil etterstrebe å bistå deg og din bedrift fra første stund og gjøre det vi kan for at du skal trives. Vi ønsker deg hjertelig velkommen som leietaker!


Vi skreddersyr dine lokaler

Som leietaker hos Cetho Eiendom kan du være sikker på at vi gjør vårt ytterste for at ditt lokale blir skreddersydd etter dine behov. Hos oss vil du få løpende oppfølging og god service. Vi har opprettet en egen vaktmestertjeneste i Svolvær som skal ivareta våre leietakere, samtidig som de drifter og vedlikeholder våre bygg. Om ønskelig tilbyr vi også renholdstjenester av høy kvalitet. Eiendommer utenfor Svolvær er tilknyttet flinke samarbeidspartnere som ivaretar det samme ansvaret. Vår eiendomsportefølje gir oss fleksibilitet, og vi hjelper deg gjerne med å se på mulighetene for å bli leietaker hos oss.

HMS på dagsorden

Hundrevis av personer arbeider i våre bygg, og vi som utleier har ansvar for en rekke prosjekter til enhver tid. Helse, miljø og sikkerhet er derfor viktig for oss. Cetho Eiendom arbeider kontinuerlig for å forebygge og forhindre uønskede hendelser. Du som leietaker skal føle deg trygg i våre bygg!

Universell utforming

Cetho Eiendom tilstreber alltid å påse at selskapets bygg utformes slik at alle personer kan ta en del i arbeidslivet, uavhengig av deres fysiske forutsetninger. Vi arbeider aktivt med å etterleve universell utforming etter forskrift av Diskriminerings – og likestillingsloven som trådte i kraft året 2009. Det innebærer at vi ved nybygg og omfattende rehabiliteringer skal følge TEK10 kravene fullt ut. Vi tilrettelegger i den grad mulig for universell utforming fra inngangspartier, fellesareal og frem til leietakers egne arealer.

Effektiv drift

Vår administrasjon tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Målet er å yte personlig service samtidig som det bidrar til en tett oppfølging av både eksisterende og nye leietakere. Selskapet har opprettet en egen vaktmestertjeneste og er tilknyttet gode samarbeidspartnere som skal sørge for at våre bygg driftes effektivt.

Snakk med meg om mulighetene!

Torodd Nymoen
Eiendomssjef
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  -  995 59 703

Bo som ingen andre - starten på en ny bydel i Svol...
Mattilsynet er ny leietaker

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cethoeiendom.no/