KUNNGJØRING - kjøp av Lofoten Brygge

i285697114372975848__szw1280h1280_20181030-184012_1

Cetho Eiendom kan i dag kunngjøre at vi har kjøpt eiendomsselskapet Kirkegt. 15 AS og overtar prosjektet Lofoten Brygge på kaikanten i Svolvær.


Alt er nå klart for å realisere prosjektet, Vågan Kommune har gitt rammetillatelse. Det nye bygget ved promenaden er på fem etasjer, med næringslokaler i første etasje.
I etasjene over blir det 14 selveierleiligheter fra 58 til 148 kvadratmeter med terrasse. Det er også lagt opp til parkeringskjeller med heis rett opp til leilighetene. Som første leilighetsbygg i Svolvær skal det også bygges en stor felles takterrasse. Under bakkeplan er det planlagt garasje.

Harald Larsen meddeler at det er med tungt hjerte han selger prosjektet
– Jeg har brukt god tid på å utvikle og få godkjent prosjektet av naboer og kommunen. Jeg driver også andre selskaper i ulike bransjer, og fant ut at jeg har en begrenset organisasjon for gjennomføring, og var dermed på utkikk etter noen som kunne overta Lofoten Brygge. Etter hvert ble det etablert en dialog med Cetho Eiendom, og jeg er veldig fornøyd med at de skal overta. Da vet jeg at prosjektet blir gjennomført på en profesjonell måte, sier Larsen.


Daglig leder i Cetho Eiendom, Lilljan Jakobsen, begrunner kjøpet i at prosjektet blant annet er et kombinert leilighets- og næringsbygg.
– Det er et kjempeflott prosjekt med en fantastisk beliggenhet på kaikanten. Det er omhandler ikke bare boliger, men også næring. I tillegg er prosjektet det siste i rekka langs kaikanten, og dermed eksklusivt, sier hun.

Svein Stormo i Cetho Eiendom forteller at de vil følge rammene som allerede er satt for prosjektet og ta utgangspunkt i tegningene som allerede foreligger.
– Samtidig ønsker vi å utvikle næringslokalene videre, og skal gå noen runder med arkitekt for å se på noen nye løsninger. Vi er veldig glad for at Harald har gjort en såpass bra jobb på forhånd, sier Stormo.
Ifølge Jakobsen og Stormo er Cetho Eiendom i dialog med DSN, og vil starte byggingen så snart tilfredsstillende salg er oppnådd. Før den tid skal planene være helt ferdige.
Vi skal bygge rasjonelt, og derfor er prosjekteringen en veldig viktig fase. Den er vi i gang med nå, sier Stormo, og legger til at DSN er en entreprenør de er svært fornøyd med å samarbeide med.

Stormo forklarer videre at markedet bestemmer prisene på leilighetene, og at de kommer til å reflektere byggekostnadene.


Ifølge Larsen har interessen rundt leilighetene vært stor, selv om de ikke er lagt ut for salg enda.
– Det har vært mye utbygging i Svolvær den siste tiden, og massevis av alternativer når det gjelder nye leiligheter. Til tross for dette er det mange som har sagt at de vil vente på disse leilighetene, sier han, og legger til;
– Dette tror jeg beliggenheten kan ta mye av æren for. I tillegg dekker leilighetene ulike behov; de er av forskjellig størrelse og derav i ulike prisklasser.

Harald blir med videre som kundekontakt.
– Jeg har jo tidligere forsøkt å selge leiligheter her og har flere interesserte jeg nå vil kontakt. Kanskje er det enda noen som er på jakt etter leiligheter, sier Larsen, som er glad for at Cetho nå overtar og at de i samarbeid kan fullføre prosjektet.
– Cetho har en god og profesjonell organisasjon som vil sørge for gode løsninger, både under selve byggingen, men også hensyntar kjøpernes behov og ønsker, mener han.

Følg med i tiden fremover for oppdateringer om vårt nye prosjekt.

Året som gikk
Ny daglig leder i Cetho Eiendom

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cethoeiendom.no/