Kontorlokaler med egen balkong og sjøutsikt

stormerbrygga_WEB_01

Er du vår nye leietaker?

I Størmerbrygga har du nå mulighet til å leie lyse og luftige kontorlokaler  med umiddelbar nærhet til sjøen.  

Kontorlokalet er i 3.etasje og ca. 100 m2 med møterom, kjøkken og toalett. I tillegg til en hyggelig sosiale sone. Planløsningen er fleksibel og har muligheter for eventuell tilpasning til deg som leietaker. Egne parkeringsplasser kan leies. Bygget har enkel adkomst med gode parkeringsmuligheter for dine kunder.

Størmerbrygga er ei  gammel brygge i særklasse med mye historie. Brygga er fra 1800-tallet og var opprinnelig oppført i Tengelforden. Senere ble den flyttet til Svolvær torg for så i 2006 å bli flyttet til Vorsetøya ifm bygging av Thonhotellet.  

Ta gjerne kontakt for en visning, må sees!

Vi skreddersyr dine lokaler

Som leietaker hos Cetho Eiendom kan du være sikker på at vi gjør vårt ytterste for at ditt lokale blir skreddersydd etter dine behov. Hos oss vil du få løpende oppfølging og god service. Vi har opprettet en egen vaktmestertjeneste i Svolvær som skal ivareta våre leietakere, samtidig som de drifter og vedlikeholder våre bygg. Om ønskelig tilbyr vi også renholdstjenester av høy kvalitet. Eiendommer utenfor Svolvær er tilknyttet flinke samarbeidspartnere som ivaretar det samme ansvaret. Vår eiendomsportefølje gir oss fleksibilitet, og vi hjelper deg gjerne med å se på mulighetene for å bli leietaker hos oss.

HMS på dagsorden

Hundrevis av personer arbeider i våre bygg, og vi som utleier har ansvar for en rekke prosjekter til enhver tid. Helse, miljø og sikkerhet er derfor viktig for oss. Cetho Eiendom arbeider kontinuerlig for å forebygge og forhindre uønskede hendelser. Du som leietaker skal føle deg trygg i våre bygg!

Universell utforming

Cetho Eiendom tilstreber alltid å påse at selskapets bygg utformes slik at alle personer kan ta en del i arbeidslivet, uavhengig av deres fysiske forutsetninger. Vi arbeider aktivt med å etterleve universell utforming etter forskrift av Diskriminerings – og likestillingsloven som trådte i kraft året 2009. Det innebærer at vi ved nybygg og omfattende rehabiliteringer skal følge TEK10 kravene fullt ut. Vi tilrettelegger i den grad mulig for universell utforming fra inngangspartier, fellesareal og frem til leietakers egne arealer.

Effektiv drift

Vår administrasjon tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Målet er å yte personlig service samtidig som det bidrar til en tett oppfølging av både eksisterende og nye leietakere. Selskapet har opprettet en egen vaktmestertjeneste og er tilknyttet gode samarbeidspartnere som skal sørge for at våre bygg driftes effektivt.

Snakk med meg om mulighetene!

Torodd Nymoen
Eiendomssjef

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 995 59 703 

 hovednr 934 77 700

Ledig butikklokale i Sentrumsgården
Året som gikk 2019

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cethoeiendom.no/