Året som gikk 2019

Sjosiden_boligpark_1200-628_web

Bilde: Steven Henriksen / Lofoten Artic Photography  

Et begivenhetsrikt 2019 er over, daglig leder ser tilbake på året som gikk. 

Året startet med at vår entreprenøravdeling, Cetho Bygg&Vedlikehold, jobbet iherdig med å ferdigstille våre egne freshe nye lokaler. Etter mange flotte år i Bygården flyttet vi før påske over gata til Sentrumsgården. For oss som eiendomsutvikler er det naturlig å vise trenende og mulighetene innenfor næringseiendom, ha et showroom for deg som leietakere å besøke. Våre renoveringsprosjekter skal gjenspeile gode valg gjennom universell utforming, miljøvennlige materialer og et moderne uttrykk med fokus på kvalitet. Dette gjør vi gjennom å velge lokale entreprenører, ta gode materialvalg og lage fleksible løsninger som passer tiden nå og i fremtiden. Ta gjerne en titt på våre nye lokaler i bildekarusellen under.

 Bilder: Aurora Borealis Multimedia AS

Det er ikke kun i Svolvær at prosjektene har funnet sted. I Tromsø har vi bygget et parkeringsdekke til 14,5 millioner for Troms Fylkeskommune, som har hele 168 busser på tomta vår i Gimleveien 12. I Finnfjord har vi bygget nytt servicehus for bussanbudet i Midt Troms, og i Bodø pågår bygging av ny vaskehall til Nordic Last & Buss –men størsteparten av tiden vår i 2019 har vært rettet mot innspurten av Sjøsiden Boligpark.

I månedsskifte november desember ble vårt største boligprosjekt ferdigstilt. Hele 52 eiere fikk overlevert nøkler til sine nye hjem. Tusen takk til DSN Entreprenør AS og deres underleverandører for vel gjennomført totalenteprise! Alf Brekken og Sønner AS har stått for enteprisen på grunnarbeidet og den flotte promenaden. Ikke minst stor takk til vår egen Svein Stormo som har vært ansvarlig prosjektleder fra start til slutt - med god hjelp av Indira som har hatt byggekontrollen for oss. Vi er svært tilfredse med samarbeidet gjennom hele byggeperioden og håper kjøperne av hus og leiligheter er fornøyde med deres nye hjem. Av 57 enheter er det kun 5 igjen til salgs, noe vi er svært tilfredse med. 

Bilde: Steven Henriksen / Lofoten Artic Photography 

Det har også vært en del organisasjonsendringer hos oss dette året. Lilljan Jakobsen hadde sin siste måned her i september som daglig leder, og har vendt tilbake til Ski og ny jobb i Coop Eiendom. Jeg har vendt hjem til nord og tatt over som daglig leder i familiebedriften - noe jeg ser på som en stor, men veldig spennende oppgave.

Michael Baumann har valgt å satse på egen business og gå ut av Cetho. Michael har vært en god støttespiller for selskapet i flere år, vi ønsker han alt godt og synes det er spennende at han velger å satse selv. Fra 1.mars har vi ansatt en ny Eiendomssjef, mer info om han kommer i løpet av de neste månedene. Svein Stormo, skal fortsette i selskapet - jobbe med utvikling av eiendommene i nord-regionen og som prosjektleder av boligprosjektet Lofoten Brygge.

Sissel Pedersen har søkt nye utfordringer og blitt daglig leder i Adwice Svolvær, hvor Sara-Marie Eilertsen som har vært i selskapet siden 2014 tar over som HR- og regnskapsansvarlig. Videre har Tor Kristiansen gått over til Alti, og Catalin Lupu er tilbake i 100 % stilling som leder for vaktmestertjenesten vår. 

 Vi har tatt første spadetak i Kirkegata 15 på boligprosjektet Lofoten Brygge, som nå skrider frem og skal være klart vinteren 2021. Et steinkast fra Svolvær torg, med havet, fjell og pulserende byliv som nærmeste nabo oppfører vi 14 selveierleiligheter. Boligprosjektet går over fem etasjer med parkeringskjeller i underetasje. På toppen bygges en stor felles og solrik takterrasse på hele 217 kvm, med panoramautsikt over innseilingen til Lofotens Hovedstad. Også i dette boligprosjektet har vi valgt DSN Entreprenør som ansvarlig for totalenteprisen. I bildekarusllen under ser du bygget under oppføring og illustrasjoner på hvordan det vil se ut ferdig. Jeg gleder meg stort til å se hvordan Lofoten Brygge tar seg til i 2020!

Bilder: Magy Media AS /Vegard Stien

Dronebilder: Aurora Borealis Multimedia AS

Illustrajoner: Lighroom Studio AS og Vindveggen Arkitekter AS 

I 2020 retter vi fokuset mot «hotelltomta» i Svolvær sentrum, et prosjekt med stort potensiale. 1.februar åpner vi dørene for Lofoten HUB, et kontorfellesskap i 3.etg på Sentrumsgården – noe vi vil påstå blir Lofotens fresheste cowork! Noen av våre eksisterende leietakere flytter inn, i tillegg kommer det mange nye – vi håper og tror det vil bli et spennende og sammensatt kontorfellesskap fylt av dyktige folk. Stay tuned for mere info i tiden fremover.

Vi gleder oss til et innholdsrikt 2020, et nytt år og nye prosjekter. LETS GO!!

Julie Drechsler
Daglig leder

Kontorlokaler med egen balkong og sjøutsikt
Ledige næringslokaler langs kaikanten i Svolvær, L...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cethoeiendom.no/